Cart 0

TOIMITUS- JA PALAUTUSOHJEET

TILAUSVAHVISTUS:

Saat hyväksymästäsi tilauksesta sähköisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi tiedot. Voit myös tulostaa tilausvahvistuksen verkkokaupasta. 

TOIMITUSAIKA:

Kun olet jättänyt tilauksesi, tilaus siirtyy käsiteltäväksi logistiikkakeskukseen. Tuotteiden normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää. 

Tuotteet toimitetaan tilauksessa annetun osoitteen mukaiseen lähimpään postiin tai tilauksessa määriteltyyn postin pakettiautomaattiin. 

JÄLKITOIMITUKSET:

Kun tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan yhteislähetyksenä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta, toimitetaan puuttuva tuote jälkitoimituksena. Näet tiedon tuotteen arvioidusta toimitusajasta myös tuotesivulla verkkokaupassa.

TUOTTEEN PALAUTUS:

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Inchcomb verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Miten tuotteen palautus tai vaihto tehdään käytännössä?

Voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden ajan asiakaspalautuksena Postiin käyttämällä palautuslomaketta ja palautusnumeroa. Inchcomb ei peri palautuskuluja, mutta meillä on oikeus pitää tuotteen toimituksesta aiheutuneet rahti- ja toimituskulut.

Palautusosoite:
Inchcomb c/o Nettivarasto
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa

Inchcomb hyvittää palautettujen tuotteiden arvon, kun verkkokauppa on vastaanottanut myyntikuntoisen tuotepalautuksen. Asiakkaalle palautettava maksu suoritetaan samalla maksutavalla, jota tilauksella on käytetty.

PALAUTUSLOMAKE